Videoworkshop

Kevin Hendrik Ypeij

Kevin Hendrik Ypeij

Creëer je eigen videocontent

Video is een ontzettend krachtig communicatiemiddel. Het is tegenwoordig goed mogelijk (en zelfs bijna onmisbaar) om zelf aan de slag te gaan met het maken van filmpjes, bijvoorbeeld voor het plaatsen op je social media kanalen, op de website of voor intern gebruik. Tijdens deze interactieve workshop krijg je praktische tips en je doet ervaring op met de verschillende rollen in het proces; het bedenken van een script, het camerawerk en de regie. Ook wordt er even ingezoomd op de montage van de filmpjes.

Programma
Voor de pauze behandelen we een stuk theorie aan de hand van veel voorbeelden. Hoe laat je video aansluiten op je boodschap? Hoe haal je de beste kwaliteit uit je device? Hoe bouw je een scene op en hoe werkt het met licht, geluid, compositie en beweging? Na de pauze ga je in een groepje aan de slag met zelf kwalitatieve videobeelden opnemen met je mobiel. We bekijken enkele beelden en we geven tips en tricks over montage.

Goed om te weten: Om mee te doen aan de workshop heb je een opgeladen mobiel met voldoende geheugen nodig. 

Meer te ontdekken

Wij zien de helden uit de zorg

Corona treft ons allemaal. Maar geen enkele branche zit zo midden in de Coronacrisis als de zorgbranche. Zij werken keihard en onder moeilijke omstandigheden. Petje

relevant hashtag

Hashtags, zijn ze nog relevant?

Ligt het aan ons of verdwijnen de hashtags van de social media kanalen? Steeds minder vaak zie je bedrijven gebruik maken van dit soort “tags”.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Welkom terug.

Deze login is speciaal voor het personeel van HFCM ontwikkeld.

Mijn HFCM

Login op je account