Nidaros

Nidaros helpt bedrijfsprocessen te integreren en te optimaliseren op basis van bewezen technologie. Van analyse van repeterende werkzaamheden tot het overnemen daarvan door ‘virtuele medewerkers’ met behulp van Robotic Process Automation (RPA).

Case:

Klantvraag:

Om alle stappen in dienstverlening beter te positioneren en als aparte diensten aan te kunnen bieden, vroeg Nidaros ons een ontwerp te maken voor een flyer en teksten te schrijven in ‘begrijpelijke taal’. Achterliggende gedachte was tegelijkertijd Nidaros als serieuze RPA leverancier steviger te positioneren.

Ons idee:

De dienstverlening van Nidaros bleek goed op te knippen in vijf verschillende stappen, oftewel diensten. Voor elke dienst hebben we een flyer ontwikkeld: herkenbaar in uiterlijk, qua inhoud verschillend, maar allemaal in heldere taal. Een mooi proces waarbij de vaak technische terminologie in begrijpelijke woorden omgezet moesten worden. 

Middelen:

De vijf flyers zijn door Nidaros vooral ingezet bij beurzen en seminars waar veel vakgenoten kwamen, maar ook potentiële opdrachtgevers. De flyers waren aanleiding om verder in gesprek te gaan met Nidaros over de mogelijkheden en hebben de positionering van Nidaros binnen de RPA markt een absolute boost gegeven.