Heutink ICT

Heutink ICT is al jaren een goede samenwerkingspartner van HFCM. Het is een grote speler in het onderwijs en wil graag verder groeien in het voortgezet onderwijs. Met een totaalconcept aan producten en diensten, zorgt Heutink ICT ervoor dat iedereen binnen de school prettig digitaal kan werken, leren en communiceren.

Case:

Klantvraag:

Heutink ICT en Heutink Rijssen werken nauw samen. Gezamenlijk presenteren ze hun oplossingen aan het VO in een campagne. Heutink ICT ontwikkelt hiervoor één van de vier themaboeken; over de mogelijkheden van ICT en digitalisering in het onderwijs en hoe Heutink ICT scholen van dienst kan zijn om deze te realiseren.

Ons idee:

Het themaboek inspireert schoolbesturen om naar hun inzet van ICT en digitalisering te kijken. Het boek beschrijft Heutink ICT, waarvoor je hen kunt inschakelen en wat klanten bereiken door te kiezen voor hun innovatieve oplossingen. Het achterliggend doel is om met hen in gesprek te komen.

Middelen:

Wij hebben Heutink ICT geholpen bij de formulering van een nieuwe propositie. Naast de ontwikkeling van een heldere infographics hebben wij hen ook ondersteund met het schrijven van de teksten voor het themaboek en deden we een fotoshoot op een van de scholen. Met als resultaat een geschikte tekst en beeld voor gebruik in deze campagne, waardoor er een gaaf en compleet boek is ontwikkeld die veel VO scholen in 2020 onder ogen gaan krijgen.

Resultaat:

Wij leverden geschikte tekst en beeld voor gebruik in deze campagne, waardoor er een gaaf en compleet boek is ontwikkeld die veel VO scholen in 2020 onder ogen gaan krijgen.