Heutink ICT

Heutink ICT is een grote speler in het onderwijs en al jaren een goede samenwerkingspartner van HFCM. Met een totaalconcept aan producten en diensten, zorgt Heutink ICT ervoor dat iedereen binnen de school prettig digitaal kan werken, leren en communiceren.

Case:

Klantvraag:

Heutink ICT heeft ons gevraagd een infographic te ontwerpen voor en over ICT-coördinatoren. De infographic, in de vorm van een poster, helpt de scholen bij het neerzetten van hun ICT-beleid. De poster informeert over het takenpakket van de ICT-coördinator; zoals het geven van advies en het oplossen van problemen, maar ook over taken die de medewerkers zelf zonder hulp van de ICT-coördinator kunnen oppakken.

Ons idee:

Wij zijn aan de slag gegaan met de briefing en input van Heutink ICT en hebben een korte, maar krachtige tekst geschreven. De taken van de ICT-coördinator hebben wij met een set informatieve illustraties vertaald naar een infographic in een frisse lay-out.

Middelen:

De poster is een onderdeel van een grote campagne en kan worden besteld door de ICT-coördinatoren op de website van Heutink ICT. Aan de hand van deze poster kunnen de ICT-coördinatoren in gesprek gaan met collega’s over de taken waarvoor zij verantwoordelijk zijn. Naast de ontwikkeling van de poster nemen we ook de productie en verzending voor onze rekening.