Be-Tween

Be-Tween is een onderwijsroute voor kinderen van 10 tot 14 jaar in Hardenberg. Een route die hen individueel helpt het vervolgonderwijs te vinden dat echt past. Het kleine, deskundige en enthousiaste team van Be-Tween zoekt naar het talent en helpt bij de brede, persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. Door de keuze voor het vervolgonderwijs simpelweg nog even uit te stellen, krijgen leerlingen meer tijd om tot een goede keuze te komen. Er wordt samen met het team gekozen voor een leerweg, op een passend moment, als de leerling er echt aan toe is.

Case:

Klantvraag:

Bedenk een pakkende naam en bijbehorende campagne om deze nieuwe onderwijsroute voor 10 tot 14-jarigen van de grond te krijgen en onder de aandacht te brengen bij ouders en potentiële leerlingen.

Ons idee:

Eerst bedachten wij de naam Be-Tween en een pay off die tijdens een interactieve sessie met de leerkrachten werd gekozen uit een aantal naamvoorstellen. Vervolgens hebben we een campagne ontworpen, waarbij kinderen als ambassadeurs zijn ingezet om de kernwaarden van Be-Tween met quotes in beeld te brengen. We kozen voor indringende portretfoto’s, passend bij de belevingswereld van 10-14-jarigen.

Middelen:

Tijdens de open dag en informatieavond was Be-Tween goed zichtbaar d.m.v. een serie roll-up banners en werden er promotionele flyers en informatiefolders aan ouders van potentiële leerlingen meegegeven. Op de door ons ontwikkelde informatieve website is alles te vinden wat je wilt weten over Be-Tween. Voor de interne communicatie is een powerpoint sjabloon gelayout. De opkomst op de informatieavond en open dag was hoog! Inmiddels zijn er 13 aanmeldingen van leerlingen binnen, zodat er binnenkort daadwerkelijk gestart wordt met de onderwijsroute voor 10-14 jarigen.