Antonius Ziekenhuizen

Na het faillissement van de MC IJsselmeerziekenhuizen in Emmeloord zijn deze overgenomen door de Antonius Zorggroep. Onder deze nieuwe vlag is er weer toekomst voor de poliklinische zorg in Emmeloord. 

Case:

Klantvraag:

Patiënten van het Antonius Ziekenhuis in Emmeloord die een operatie nodig hebben worden behandeld op de OK van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Voor een open dag in het ziekenhuis in Emmeloord zocht het Antonius naar een manier om bezoekers ook een kijkje te laten nemen op de OK in Sneek. 

 

Ons idee:

We maken een virtual reality experience waarin bezoekers van de open dag met een VR-headset een 360-graden video kunnen bekijken van de OK in Sneek. 

 

Middelen:

Wanneer je de film bekijkt is het alsof je zelf als patiënt wordt meegenomen in de voorbereidingen van een operatie. Een heldere voice-over stem legt uit wat er om je heen zoal te zien is. Hiernaast kun je de 360-graden video bekijken. 

iPhone gebruikers let op: open de video in de YouTube player om deze te bekijken. De browser van IOS ondersteund helaas (nog) geen 360-graden video’s.