Gratis Covid-19 stockbeelden

Alan

Alan

Het coronavirus heeft ons allen behoorlijk in haar greep.  Niet alleen qua nieuws, maar ook zeker in de contacten met anderen. Veel klanten vragen ons om ondersteuning bij hun communicatie over het onderwerp of voortvloeiend uit te nemen maatregelen.  Om daarbij te helpen, bieden wij niet alleen een gratis brainstormsessie aan, maar hebben wij ook een aantal 3D-illustraties van het coronavirus ontwikkeld. Deze illustraties stellen wij gratis beschikbaar via onze website.

De afbeeldingen zijn groot genoeg om te gebruiken voor drukwerk en zijn rechtenvrij* voor iedereen. Stuur de link gerust door naar jullie eigen relaties, want in deze tijd kan iedereen wel wat hulp gebruiken.

Op verzoek kunnen wij ook aangepaste afbeeldingen maken. Bijvoorbeeld in huisstijlkleuren of geanimeerde scenes. Alle communicatiemiddelen rondom het coronavirus bieden wij aan met 25% korting.

*Wij bieden de bestanden rechtenvrij aan onder voorwaarde van naamsvermelding (HFCM Communicatie) en gelijk delen. Kijk voor meer informatie op Creative Commons BY_SA

Meer te ontdekken

Scoren met SEO in 2021

Over zoekmachine optimalisatie (SEO) is veel informatie te vinden op het internet. Helaas is er niet één manier die ervoor zorgt dat

Reverse Image Search

Wist je dat je Google kunt gebruiken om de herkomst van een afbeelding te herleiden? Een ‘Reverse Image Search’ noemt Google dat.