Ons Blog

Uitlegvideo Spoedzorgplein

Voor een open dag maakten we in opdracht van het Antonius Ziekenhuis in Sneek een video over het Spoedzorgplein Sneek. De animatie laat zien wat je als patiënt moet doen als je spoedeisende hulp nodig hebt en waarmee je op het spoedzorgplein terecht kan.

Lees meer

Geanimeerde infographics voor Mooiland

Jaarverslagen zijn vaak behoorlijke boekwerken. Niet direct het meest aantrekkelijke leesvoer voor veel mensen. Toch wil je ervoor zorgen dat de doelgroepen de belangrijkste informatie krijgen. Dit kan door relevant en beknopt te maken en het vervolgens aantrekkelijk aan te bieden.

Lees meer

Mooiland - aan de wand

Een infographic met actuele gegevens en wetenswaardigheden in de vorm van een gepersonaliseerde selfmailer voor de huurders van Mooiland. Mooi voor aan de wand, alle informatie binnen handbereik.

Lees meer

Campagne voor Proteq Dier & Zorg

De kosten van de dierenarts overzichtelijk in en infographic, zodat de baasjes een weloverwogen keuze kunnen maken. Een campagne die parallel loopt aan de grote zorgcampagnes voor mensen.

Lees meer

Superselfmailer voor maar 75 cent per stuk

Bijna 2016 en direct mail kan echt nog steeds een onderdeel van je middelenmix zijn. Voorwaarde: het mailpack moet iets doen, opvallen, informeren of in beweging zetten. Een andere voorwaarde is de betaalbaarheid.

Lees meer
Pagina 3 van 3Eerste   Vorige   1  2  [3]  Volgende   Laatste