Ons Blog

Explanimation = animatie + uitleg

Digitaal uitleg geven? Explanimations maken ingewikkelde informatie begrijpelijk.

Lees meer

Aandacht pakken en vasthouden met een Online Magazine

Hoe zorg je ervoor dat grote hoeveelheden organisatorische informatie als jaarcijfers, nieuwsbrieven of handboeken gelezen worden? Door te kiezen voor een publicatie in de vorm van een online magazine bijvoorbeeld!

Lees meer

Videoproducties VanDijk

Om leerlingen vóór het begin van het nieuwe schooljaar van schoolboeken te kunnen voorzien, moeten ze op tijd hun leermiddelenpakket bestellen bij VanDijk. HFCM maakte een korte video om de leerlingen te motiveren dit te doen.

Lees meer

Campagne Lentekriebels

Voor 6 merken rolde VGZ een bescheiden hooikoorts-campagne uit met informatie en tips over de maanden waarin hooikoorts speelt. Hierbij werd ook een professional (allergoloog) ingezet die meer vertelde over hooikoorts en de volgende middelen: ...

Lees meer

Samen kennis delen

B Braun Avitum Nierzorg ontwikkelt producten en diensten die het leven van nierpatiënten aangenamer maakt en het werk van de zorgprofessionals effectiever door in dialoog af te stemmen op de behoeften van klanten en partners.

Lees meer

‘Drukwerk in de vorm van direct marketing biedt nog tal van mogelijkheden’

“Drukwerk biedt nog altijd groeimogelijkheden. Je hoort vaak dat digitale marketing het medium drukwerk totaal zou vervangen. Alles zal digitaal gaan, niets meer op papier. Maar dat blijkt dus niet helemaal zo te zijn. Digitaal is een extra communicatiekanaal erbij.”

Lees meer

VGZ Collectieve Zorgverzekering Campagne 2016

Doe je gewoon je werk en is er opeens taart. Dan wordt gewoon toch even iets bijzonders. Een bedankje van een trouwe klant voor de goede service en kwaliteit. Graag gedaan Dees van VGZ!

Lees meer

HFCM – case study RegioBank

JongWijs is het nieuwe financiële pakket van RegioBank voor kinderen tot 18 jaar. De mogelijkheden groeien met de kinderen mee en ze leren spelenderwijs met geld omgaan.
Elk jaar krijgt het gezin post van de plaatselijke RegioBank met informatie, praktische tips en spelletjes.

Lees meer

Movietime bij HFCM

We maakten meer videoproducties dan we ooit hebben gedaan in de afgelopen maanden. Met de aanschaf van nieuwe hardware en software is er meer mogelijk. We kunnen nog scherpere beelden schieten met twee nieuwe professionele videocamera’s en met gebruik van een 3-axes gimbal

Lees meer

Explanimation 3S People

3S People is een uitzendbureau voor technisch vakpersoneel en ontwikkelde de app Smartfix Pro waarmee klanten eenvoudiger geschikte medewerkers kunnen zoeken. We maakten een korte animatiefilm gericht op de promotie van de app. 3S People laat aan klanten de video zien op een tablet.

Lees meer
Pagina 2 van 3Eerste   Vorige   1  [2]  3  Volgende   Laatste