2D illustratie: team HFCM

Het zal je vast niet ontgaan zijn: illustraties zijn hot, ook in het bedrijfsleven. Daar worden ze gebruikt voor onder andere voorlichting en marketing. Een illustratie geeft lastige informatie visueel en daardoor begrijpelijk weer en biedt een alternatief als iets niet te fotograferen is.

Illustratie: persoonlijk en verhalend

Wat ook hot is, is een 2D illustratie van jezelf, je team of de mensen in je organisatie. Zo heb je een aansprekende methode om het verhaal van je organisatie te vertellen en een persoonlijker beeld te geven.

HFCM-bij

Ook de medewerkers van HFCM hebben hun eigen illustratie. De tot standkoming van de illustraties ging gepaard met enige hilariteit. Zo vindt Angela haar rok wat kort voor naar kantoor en denkt Ineke bij haar eigen illustratie aan een bij.

Ach, daar gaat het ook eigenlijk niet om. Waar het ons om gaat is dat we onszelf graag eens op deze manier aan je voorstellen, zodat je er een beeld bij hebt wie hier nu eigenlijk werken.

Aangenaam!
Ilone
Directeur
Alle hens aan dek!
Danielle
Account & Traffic
Houdt bij HFCM en op de
tennisbaan alle ballen hoog
Angela
Communicatie & Strategie
Flamingo in a flock of pigeons
Marije
Communicatie & Tekst
Stijlkoningin
Ineke
Concept, Vormgeving & DTP
Lekker eigenwijs
Alan
Animatie, film & fotografie
Transgalactisch 3D specialist
Bianca
Concept, Vormgeving & DTP
Heeft iets met Kirmington
Ida
Vormgeving & DTP
Creatieveling met een
passie voor eten
René
Direct Mail & Print
Houdt van wandelen
(door het pand)

Agnes
Direct Mail & Print
Heeft vingervlugge handjes en groene vingers

Ramon
ICT
0110010100100011100101

2D Illustratie op maat

Kom je verder met ons kennis maken? Welkom, de koffie staat klaar! Ook met de mogelijkheden van 2D illustratie op maat helpen we je graag verder. Wil je meer weten over onze illustraties? Neem vrijblijvend contact met ons op. 
Terug